tiistai 25. tammikuuta 2011

Never say never

Hassua, armyvihreä oli mun mielestä ennen lähinnä ällöttävä väri. En omistanut juuri muuta vihreetä kuin sukat ja vanhan villapaidan. Kaikki kuitenkin muuttui ja heitin surutta vanhat mielipiteeni menemään kun näin ekaa kertaa JC:n tiukat reisitaskuhousut NFV:n Emmillä, missäpä muussa värissä kuin armyvihreässä... Kyseisiä housuja en kuitenkaan itselleni hankkinut, mutta muutama muu armyvihreä on kuitenkin vaatekaappiini tiensä löytänyt.

Ensimmäisenä taisi saapua hame. Ajattelin, että näin pieni pinta-ala armya riittänee mulle.. Ainakin se riitti alkajaisiksi ;)

Sitten mietin pakkomielteen omaisesti niitä reisitaskuhousuja ja päädyin ostamaan alesta parit armyleggarit, toiset takataskuilla ja toiset polvipaikoilla. Mutta ei reisitaskuja.


Näihin rakastuin tulisesti heti nähtyäni =) Vihreet porkkanahousut!

T-paita löytyi viimeisistä aleista hullun halpaan hintaan, olin kaiken lisäks ihastellu sitä jo porkkanahousuja ostaessani. Ne päätyki heti toistensa kavereiks samaan asuun.
Jahas.. Nyt mulla onkin sitten kolmet armyvihreet housut, hame ja t-paita, kiitos vaan Emmi ;) Oho, huomasin just, että kaikki  yllä olevat on muuten Selectedistä. Huomasin jotain muutakin, meinaan, että Vilaan oli tullu tiukat reisitaskuhousut, väri ei liene yllättävä.. Ei kolmia ilman neljänsiä?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti