torstai 27. tammikuuta 2011

Ale

Alennusmyynnit on kyllä varsin vaarallisia.. Välillä mukaan saattaa lähteä täysin turhaa roinaa, ihan vaan koska se oli niin halpa. Tästä syystä aleissa kannattaa pitää pää kylmänä ja tehdä täsmäiskuja tiettyjen juttujen perässä, halpojen hintojen ei kannata antaa luoda itselle kuvitteellisia tarpeita. Aleille kannattaa kyllä silti uskaltautua (mentaalisesti hyvin varustautuneena), mikäs sen mahtavampaa kuin löytää moneen otteeseen kaupassa kuolattu vaate puoleen hintaan! Sehän on sama kuin jos laittais sen toisen puolen suoraan pankkiin! Joulun jälkeen oon itsekin saattanut sortunu alehuumaan ja tehnyt ihania löytöjä, varmaan parhaita mitä ikinä :)


 Urheilukamaa :) Aivan huippua, noita sortseja kyttäsin heinäkuusta saakka ja kaks eri henkilöä meinasi ne mulle joululahjaksikin ostaa. Onneksi maltti oli valttia ja sain ne alle puoleen hintaan (vai onko se yli? No sillä halvemmalla tavalla joka tapauksessa.)!! Samalla ostin hameen noin 70 % alella, heräteostos, muttei harmita yhtään. Reebokin colleget on ihanan retrot ja sopivan slim fitit, vaihtelua normikolitsipöksyihin. Summa summarum: jes :D

Ginan paljettitoppia ja kultaisilla vetoketjuilla varustettuja reisitaskuhousuja sovittelin jo lokakuussa, mutten raaskinut niihin yli viittäkymppiä laittaa. Joulun jälkeen ne löytyi puoleen hintaan, ja viä mun koossa! Uuden vuoden asu löytyi siis helposti, vaikka loppujen lopuksi housut vaihtuivatkin mustaan nahkahameeseen.

 Ne vihreet reisitaskuhousut ei varmaan ollenkaan kummitelleet mielessä kun nää pongasin. ;)

Oon metsästänyt kauan hyvälaatuista neuletta ja -takkia ja lupaillut, että en osta enää ikinä akryyliä, vihaan sitä kohta kumminkin. Benchin hauska mallikappaleneule löytyi puoleen hintaan ja just sopivan kokosena. Tää oli siis tarkoitettu mun kaappiin.

Mulla on paha tapa jatkaa etsintöjä senkin jälkeen, kun haluamani oon jo löytänyt. (Esimerkkinä nyt vaikka ne armyvihreet kaverit.) Enkä kyllä kahta kertaa miettinyt kun löysin merinovillaisen neuletakin puoleen hintaan, aahh tää on niin ihana!

Krrhömm.. Tän merinovillaisen, täysin edellisen neuletakin värisen, neulemekon kohdalla kyllä mietin pariin otteeseen, mutta 25 euron hintalappu oli lyömätön. Nyt en ainakaan TARVITSE enää ainuttakaan akryylimössöä.

Palasin Ginaan parin viikon kuluttua edellisistä ostoista, ja onnisti taas. Vahapintaiset mustat farkut mulla jo ennenkin oli, mutta näissä on ihanat vetoketjut nilkoissa. Riitti mulle perusteluksi. Söpöin oravatoppi lähti kaveriksi, se tosin päätynee siskolle lahjaksi. Sitä tulee kyllä ikävä! Yhteensä nää oli alle kympin, rahaa meni "pankkiin" siis peräti 32 euroa! Silkkaa säästöä ;)

Myös tätä Vilan yksihihaista mekkoa olin ihastellut normihinnalla, eikä tarvinu kauheesti arkailla viiden euron alehintaa. Ai niin, tää unohtu muuten siitä armypostauksesta kokonaan! Todellisuudessa väri siis on varsin army, vaikkei kuvasta ihan uskoiskaan.

Samalla Vilasta löytyi ihanan väriset, ihan vähän haaremit ja pikkusen porkkanat, kesähousut lantiolle solmittavalla vyöllä. Alle puoleen hintaan nämäkin.

Ai ai ai.. Ideaparkin reissustakaan en tyhjin käsin selvinnyt, tää puuterin sävyinen satiinimekko oli 70 % alennuksessa ja istui aikalailla täydellisesti. Lisäksi tää täytti nudemekon kokoisen aukon mun vaaterekissä! Ideaparkista löyty myös kaks miesten pipoa sekä mustille vahapintaisille farkuille ja punaisille Lanvin <3 H&M-koroille täydellinen kumppani. Nyt täytyy siis saada syy pukee jo mietitty kokonaisuus päälle, jos vaikka laittais maanantain uusintatenttiin onnea tuomaan? Punanen värihän tuo itseluottamusta - jos uskoo menestyvänsä, niin eikös sillon menestykin paremmin?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti